Advertentie Geplaatste Voor Trio

Ik als 43jarige vrijgezel wou eens ervaren hoe het met een koppel m/vr samen zou zijn.
Had een idee om niet zomaar gewoon een trio te doen maar een waar ik als onderdanige man moet meespelen in een soort bdsm spel.
Maar ja hoe begin je daarin als je een verlegen man bent..
Heb dan maar een advertentie geplaatst op een site :

Advertentietekst : Ik ben een 43-jarige man heb geen ervaring met bdsm ,toch zou ik dit willen meemaken en uitbouwen. Ik zoek dus een Meesteres,Meester of koppel die me begint te betasten, volledig uitkleedt, je mag mij vastbinden. Ik word lang gestreeld,gepijpt,afgetrokken tot ik klaarkom en daarna word ik opnieuw verder gestimuleerd en wil je mij nog doen klaarkomen tot in de 7e hemel. Vastgebonden liggen en mij gek maken door telkens mij net niet te laten klaarkomen en mij gek maken van verlangen. Andere handelingen zoals spanking, klemmetjes, kaarsvet kunnen besproken worden tot ik mijn grenzen leer kennen, een soort lustslaafje. Doe gerust maar een voorstel met hoe je het zou willen.

Dit was dus mijn advertentie, heb daar een aantal reacties op ontvangen, maar de reacties waren niet meteen zoals ik het wou en had omschreven in de advertentie, ofwel redelijk ver bij mij vandaan of als ik dan antwoordde kreeg ik zelf geen antwoord meer of kan je vanavond en als dat dan niet lukt geen verder gehoor meer.

Toen plots kreeg ik volgend antwoord van een koppel :

Hallokes Frank, wij zijn een koppel. Hij is 53j-1m74-77kg en geen bbs; zij is 47j-1m64-56kg.
Wij zijn beiden intiem volledig kaal en (volgens de foto) jij ook wat wij wel wensen natuurlijk. Wij kunnen zeker aan je wensen voldoen. Wij hebben namelijk een volledig ingerichte bdsm-kamer met oneindig veel speeltjes die we (als het de eerste keer klikt) in de toekomt meer en meer zullen gebruiken. Het de door u voorgetelde scenario is een beetje een klassieker maar zeker leuk. Dus als je bij ons binnenkomt zullen we een kennismakingsdrankje nuttigen en daarna zal je je moeten uitkleden. Wij zullen je keuren en controleren. Daarna gaan we samen naar boven en zullen je vastbinden aan het kruis in onze kamer. Van dan af ben je overgeleverd aan ons. De nadruk zal zeker gelegd worden op lust en zoals je zelf al hebt aangegeven en beetje pijn zoals tepelklemmen enz. Een stop is voor ons een stop. Pas zo kan je iets opbouwen. Wij zullen u samen herhaaldelijk stimuleren en laten klaarkomen en als je flink bent dan gaan de mannen samen het vrouwtje neuken.
Bij interesse laat gerust iets horen.
Wij kunnen nu vrijdag en zaterdag (beiden ‘s avonds) afspreken.
Laat gerust iets horen als je interesse hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *