2 Dwergen

Hoi, daar ben ik weer, Welmoed. Jullie kennen mij misschien nog van mijn avontuur met de 2 aannemers. Nee? Dan zou ik maar even die verhaal eerst gaan lezen hihihi!!
Ik ben een mooie, in de 40 jaar en 1,70 m lange, dame met sexy roodhaar, cup C en lekkere volle ronde billen. Het was een mooie donderdag, lekker weer buiten., de zon scheen. Echt terrasjesweer. Maar niet voor mij. Ik zat tot 17:30 uur op kantoor een paar zaken af te ronden. Tegen de tijd dat ik thuis was, was het al 18:30 uur. Uitgeput plofte ik neer op de bank. Zo, even 10 minuten rusten dan even kijken wat ik ga eten. Ik had nog wat eten over van gisteren, dus maakte ik dat maar op. Zonde om het weg te gooien.

Na het eten liep ik naar mijn slaapkamer om wat makkelijks aan te trekken. Aangezien ik toch niemand verwachtte, trok ik een legging en een T-shirt aan. Zonder slipje en B-H natuurlijk.
Ik zat op de bank tv te kijken toen opeens de deurbel ging. Toen ik de deur opendeed zag ik 2 kleine mannen, dwergen, voor de deur staan. Ze stelden zich voor als Marco en Johan. Ze waren van de Jehova’s getuigen beweging en vroegen of ik 10 minuten de tijd had om even naar ze te luisteren. Ik zei tegen ze om maar binnen te komen, want ik had geen zin om voor de deur te staan.
Ze liepen naar binnen en klommen op de bank. Ik moest wel lachen want een van ze moest een zetje van de andere krijgen om op de bank te komen. Marco was dik en had een rond gezicht en een kale kop. Johan was ook dik, had een ronde kop en een volle bos haren.

Zij zaten op de tweezitter en ik zat tegenover ze, op de eenzitter. Ze vertelden wie ze waren en wat ze deden en vroegen toen wat ik in mijn dagelijkse leven deed en hoe ik over het geloof denk.
Ik zei ze dat ik er niet echt veel aan doe. Ik ga niet eens naar de kerk, doe niks voor een goed doel of zo. Tja, geen tijd ervoor en het weekend is om bij te komen en te genieten van mijn vrije tijd. Tijdens het praten zag ik dat ze beiden naar mijn borsten zaten te kijken. Ik had een strak shirtje aan. En mijn Cup C was hierdoor wel goed te zien. Ik dacht van, ik ga ze een beetje pesten, kijken hoe ze erop reageren.

Ik ging rechtop zitten en rekte mij uit. Ik deed mijn armen recht omhoog en bolde mijn rug en deed mijn schouders een beetje naar achteren. Ik zag dat de ogen van die twee dwergen groter werden hihihi!!! Johan vroeg of hij wat te drinken kon krijgen. Ik excuseerde mij aan ze, want ik had ze helemaal niks te drinken aangeboden. Ik stond op en bukte even voorover, met mijn volle ronde kontje naar ze toe, om iets van de grond op te rapen. Ik hoorde Johan zachtjes “Ohhh” zeggen. Ik moest wel lachen in mezelf, ik zat gewoon 2 dwergen op te geilen hihihi!!

Ik gaf Marco en Johan een wijntje, en zelf nam ik er ook een. Ik had er al twee op, dus moest ik oppassen dat ik niet aangeschoten zou raken. Die 10 minuutjes liepen al gauw op naar een uur. Het was echt gezellig met ze. Opeens vroeg Marco, de kale dwerg, of ik niet tussen hun in wilde komen zitten. Ik zei: Ja hoor, geen probleem. Ze maakten beiden wat ruimte voor mij zodat ik plek had om te zitten. We raakten zo meer aan de praat, beiden zaten met hun gezicht naar mij toe op de bank, zodat zij niet iedere keer hun gezicht hoefden te draaien als ze wat aan mij wilden zeggen.

Opeens zij Marco, de kale dwerg, dat ik best wel sexy benen had. Hij vroeg of hij ze mocht aanraken. Ik vond het niet erg. Hij ging toen met zijn kleine handjes heel zachtjes over mijn dijbeen heen vanaf mijn knie naar boven, en toen weer naar beneden en toen weer naar boven. Johan vroeg of hij de binnenkant van mijn dijen mocht aanraken. Ik zei ja hoor, als Marco dat mag, dan mag jij het ook wel. Ik deed mijn benen een beetje uit elkaar, zodat Johan de binnenkant van mijn dijen kon aanraken. Johan deed dat best wel lekker, hij gleed met zijn vinger over de binnenkant van mijn dijen. Ik voelde gewoon tintelingen in mijn buik. Door de tintelingen werden mijn tepels stijf, en die priemden uit mijn shirtje.

Marco zag dat en vroeg of hij mijn tepels mocht zien. Johan stopte met waar hij mee bezig was. Hij schrok van Marco’s vraag. Ik keek Marco en Johan aan en zei: Als jullie mijn shirtje van mijn bovenlijf kunnen halen, mogen jullie ze zelfs even aanraken. Ik dacht dat het ze toch niet zou lukken. Johan hoorde dat en sprong op de bank. Ik moest een beetje naar voren gaan zitten. Johan deed eerst mijn armen recht omhoog en tegelijk schoven ze mijn shirtje van mijn bovenlichaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *