Mijn geile beste vriend

Het was een mooie warme (koop)avond en Youssef en ik gingen shoppen. We zijn al ruim 5 jaar de beste vrienden maar sinds vorige week hangt er een bepaalde spanning tussen ons. Ik ben al ruim een jaar verliefd op hem, vorige week tijdens het uitgaan heb ik hem gezoend toen ik dronken was, gelukkig zoende hij wel terug maar we zijn nu een week verder en hebben het er nog steeds niet over gehad.

We staan samen in de H&M en ik heb een paar leuke jurkjes bij elkaar gezocht die ik wil gaan passen. Eenmaal in het pashokje kleed ik me uit en pas als eerst het korte panterprint jurkje. Mijn borsten en billen komen er mooi in uit maar ik twijfel of hij niet iets te kort is. ‘Youss, wil je even komen kijken of hij niet iets te sletterig is?’

Mijn geile beste vriend stuk 2
‘yes ik kom er aan.’
Youssef komt het pashokje binnen en hij glimlacht naar me.
‘Hij staat je prachtig’ zegt hij terwijl hij achter me komt staan. Ik begin te blozen en glimlach verlegen via de spiegel naar hem. Hij komt iets dichterbij me staan en doet mijn haren opzij om vervolgens in mijn oor te fluisteren.
‘Ik zou er wel een legging onder doen.’
Langzaam drukt hij zijn lippen in mijn nek en automatisch druk ik mijn lichaam strakker tegen hem aan. Hij glimlacht en wrijft met zijn handen over mijn dijbenen. Ik draai me om en begin hem passievol te zoenen. Zijn hand drong zachtjes mijn slipje binnen en hij begon mijn natte clitje te strelen met zijn vinger. Ik begon te kreunen en was even vergeten dat we in een pashokje stonden. Hij begon te grinniken.
‘Kleed je aan schat dan gaan we thuis wel verder.’
Snel kleedde ik me aan want ik was zo geil dat ik geen eens meer behoefte had om de rest van de uitgekozen kleding te passen of te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *